logo
  • Informatii si rezervari:
    0751 210 671

ORICAND NE PUTEM TREZI DIN SECOLUL XXI IN EPOCA DE PIATRA!

Instinct primar

Un supravietuitor este acela care are intelepciunea sa vada mereu o solutie de scapare in orice situatie s-ar afla, normala sau extrema.

Lipsa cunoasterii si lipsa motivatiei sunt argumente pentru care obiectivul de a supravietui este abandonat pe parcursul luptei.

Pornind de la aceste doua “legi” importante, gasim similitudini intre atitudinea celui ce se afla intr-o situatie dificila-de supravietuire, si atitudinea ce trebuie sa o aiba fiecare angajat in ceea ce priveste interesele obiective ala Companiei.

Socul emotional

Zilnic ne confruntam cu tot felul de probleme si situatii neprevazute si realizam ca nu suntem pregatiti sa facem fata acestora. De obicei, nu intelegem ce s-a intamplat si ne simtim nesiguri.

Emotional, oamenii, cand sunt pusi in fata unui fapt implinit, reactioneaza diferit in contextul aceleasi situatii.

Fiecare are propriile sale limite sau nivel de cultura generala, fiecare detine mai multe sau mai putine cunostinte.

De aceea, multi nu reusesc niciodata sa ajute.

Este dificil sa-ti asumi responsabilitatea in situatii de stres pentru ca oamenii sunt diferiti din punct de vedere comportamental, fizic, psihologic si al nivelului de cultura.
Cu toate acestea devin receptivi daca sesizeaza ca, in sprijinul lor, vine o persoana care isi asuma responsabilitati, dovedeste sa stapaneste situatia si stie ce are de facut.

Suntem pregatiti?

Pentru a razbi intr-o situatie disperata nu ai nevoie nici de reflexele unui boxer, nici de muschii unui halterofil, nici de mintea unui laureat al Premiului Nobel.

Instinct primar

De ceva totusi ai nevoie: vointa si cunostintele de a sti ce sa faci pentru a scapa sau iesi cu bine din acea situatie.

Fiecare dintre noi incercam sa ne facem viata mai usoara sau suportabila. Cu totii ne gandim la lucruri cat mai frumoase, incercand sa le departam pe cele neplacute.

Si… la un moment dat…BANG!
Realitatea ne loveste drept in moalele capului!

Si incepi sa te intrebi candid: “Dar de ce eu? Dar cum mi s-a intamplat tocmai mie? S-au aliniat planetele? Nu am dat suficiente acatiste? Am avut ghinion?”
Nimeni nu doreste sa ajunga intr-o situatie de supravietuire, insa ea poate aparea pe neasteptate oricand, oriunde…

Tocmai din aceasta cauza, scopul acestei activitati este strans legat de dezvoltarea personala, de a capata increderea in sine si in cei apropiati.

Socul emotional


Astfel, nu mai actionezi la intamplare si nu mai faci greseli pe care le-ai fi facut din necunoastere sau actionand in regim haotic, de haita.

Atunci cand stii ce ai de facut in situatii limita sau de criza, ajungi sa te salvezi pe tine cat si pe cei din apropiere.

Ne poate ajuta cineva?!!

Si…aici intervenim noi…

O echipa formata din oameni cu un anumit nivel de specializare, cu o vasta expertiza profesionala, ce si-a propus sa raspunda unor necesitati umane fundamentale.

Informatiile ce le aducem in fata voastra sunt cu totul inedite, sunt cunostinte noi si explicatii, precum si demonstratii practice ce nu ati avut ocazia sa le invatati pana acum.

Ne-am propus sa va impartasim din experienta noastra profesionala, dobandita in multi ani de activitate, prin practica si cursuri de specialitate si, nu in ultimul rand, sa va descriem o parte din experienta noastra de viata.

Si acum, ganditi-va...

Cat de frumos ar fi sa stim sa construim un adapost in padure, sa aflam care sunt plantele ce ne pot hrani in salbaticie si cum le testam daca nu le cunoastem?

Cum procuram apa si cum o putem purifica? Cum facem un foc daca nu avem, la indemana, binecunoscutele ustensile de aprindere? Dar cum il intretinem in conditii de umiditate ridicata, ger sau vant puternic?

Cum putem construi o targa, o atele, un garou si din ce ?
Cum putem confectiona o arma cu care sa ne putem apara de animalele salbatice?

Dar sa construim o capcana?
Stim oare, sau ar trebui sa invatam, cum ne orientam cu ajutorul metodelor neconventionale?

Regula 333, ca si regulile in cazul hipotermiei-principala cauza a decesului in situatii de suprevietuire, hipertermiei sau insolatiei, ne sunt cunoscute?
Dar muscatura de sarpe veninos sau a unor insecte-cum procedam pe moment?
Ne-ar placea sa recunoastem urmele animalelor salbatice?!!

Ce contine Trusa de Supravietuire si la ce ne foloseste fiecare componenta a acesteia?

Toate acestea, si multe altele, le puteti invata, discuta si pune in practica cu trainerii nostri-specializati in Survival, intr-o nota relaxanta, calma, destinsa, in jurul unui foc, construind si punand bazele unei echipe, atat de robuste, incat trece pragul unei prietenii si colegialitati clasice.