logo
  • Informatii si rezervari:
    0751 210 671

Contacteaza-ne si hai sa zburam!

Dacă ți-ai dorit mereu să ai aripi și să fii deasupra celor mai frumoase locuri, sau dacă știi pe cineva care se visează dintotdeauna Icar noi, piloții și instructorii Team Building Friends, suntem bucuroși să facem real visul dintotdeauna al omului – Zborul.

Oferim o modalitate nouă și diferită de a petrece timpul liber, o idee de cadou altfel – care se trăiește, pentru persoanele dragi. Desigur, totul asezonat cu o doză mică de adrenalină.

Alături de noi, prima lecție de zbor oferă momente unice, incredibile, la înălțimi de câteva sute de metri, deasupra celor mai frumoase peisaje. De asemenea, experiența este completată cu noțiuni de bază despre principiile zborului, tehnica pilotajului, aeronave și Aviație.

Foto

Ofera cadou o lectie de zbor

Dacă ai dubii cu privire la cadoul pe care să îl oferi, îți garantăm că un zbor cu avionul va fi cadoul PERFECT.

O excursie aeriană reprezintă un cadou care se trăiește fiind totodată o alternativă accesibilă. Astfel, prețul unui astfel de pachet este similar cu cel al unui parfum ori a unei cămăși „mai bune”.

Ceea ce reprezintă însă, este nu doar un serviciu: oferi un adevărat cocktail de emoții, o altă perspectivă asupra lumii.

Dacă vrei să îți manifești afecțiunea față de partenerul sau partenera ta, să îți uimești prietenii, partenerii de afaceri, angajații sau, de ce nu, șefii, atunci un zbor pe deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale Bucureștiului este cadoul perfect.

Pentru a acoperi cât mai multe bugete, am găsit cele mai frumoase destinații, pentru diferiți timpi de zbor. Ia legătura cu noi, spune-ne ce planuri și ce buget ai, și vom fi bucuroși să dăm aripi dorințelor tale.

După aterizare, când se termină lecția de zbor, beneficiarul va pleca acasă cu titulatura de Aviator Cadet și cu microbul zborului în sânge.

Foto

Amintiri unice, de nedescris

Prima lecție de zbor este pentru cine are spirit aventurier, pentru cine vrea să trăiască cele mai intense senzații și să rămână cu amintiri unice, de nedescris.

Se apropie ziua unei prietene bune sau a unui prieten bun. A iubitei sau a iubitului. A soției sau a soțului. A unui coleg sau colege. A șefei sau a șefului. În fine… ai prins ideea. Dar ce să îi faci cadou? Statisticile spun că multe dintre daruri se abandonează într-un sertar, se aruncă sau chiar se donează.

În acest caz, nu ne rămâne în minte decât o singură întrebare: ce cadou mai surprinde în ziua de astăzi?

Foto